Bouwmaterialen

T. van den Burg Grond- en Sloopwerk kent een zeer ruime sortering gebruikte bouwmaterialen. Ons assortiment leent zich uitstekend voor aannemer en particulier indien deze gaat renoveren, verbouwen of nieuw gaat bouwen en gebruik wil maken van antieke bouw onderdelen of ornamenten. Indien u op zoek bent naar een milieuvriendelijke bouwwijze, dan is het hergebruik van materialen van  T. van den Burg Grond- en Sloopwerk een goede start.

Hout

Omdat we zorgvuldig te werk gaan bij het ontmantelen van de gebouwen haalt  T. van den Burg Grond- en Sloopwerk vaak nog bruikbare onderdelen van hout uit de gesloopte panden. Naast deuren, kozijnen, vloerhout en houten balken bieden wij ook een ruim assortiment gebruikte materialen.

Uw oude bouwmaterialen kunt u bij  T. van den Burg Grond- en Sloopwerk inleveren. Wij zorgen ervoor dat alle bruikbare delen in een staat van hergebruik komen en alle niet bruikbare onderdelen worden gerecycled.

 

 

 

 


Sloopwerk
Het huidige slopen is een specialisme op het gebied van demonteren en opruimen.
Grondwerk
Ons machinepark is heel divers, waardoor bijna iedere graafklus aan ons uitbesteed kan worden!
Asbestsanering
Wij zijn in bezit van het SC-530 certificaat, waardoor we asbest in eigen beheer kunnen en mogen verwijderen.
Straatwerk
Herstellen en aanleggen van een terras, stoep of sierstraatwerk. Wij leggen nieuwe of gebruikte stenen in het gewenste patroon.
Afvalverwerking
Herbruikbaar materiaal wordt met beleid verwijderd, ter plekke gesorteerd en afgevoerd.
Recycling
Wij zorgen ervoor dat alle bruikbare delen in een staat van hergebruik komen en alle niet bruikbare onderdelen worden gerecycled.
Sitemap